Voor ieder gezelschap kunnen we een passend keuzemenu maken en vanaf 25 personen kunnen wij een heerlijk buffet voor u verzorgen op onze vide. Vanzelfsprekend kunnen wij het buffet naar uw eigen wensen aanpassen.
VLEES
Carpaccio van gerookte runderentrecote, groene pesto en Parmezaanse kaas
Zacht gegaard kalfsvlees met tonijncrème en koolsalade
Serranoham met gemarineerde meloen
VIS
Wraps met gerookte zalm, ijsbergsla en kruidenroom
Gerookte makreel en gerookte zalm
Tartaar van haring, wortel en ui met blini’s en room
SALADE
Aardappelsalade met beenham, crème fraîche, knoflook en cherrytomaatjes
Gerookte kip met bacon, tomaat, rode ui en groene pesto
Salade niçoise met tonijn, haricots verts, ei, rode ui en frambozenvinaigrette
WARME GERECHTEN
Gebakken kipfilet met mozzarella en tomaat
Warm gerookte zalmfilet met roergebakken spinazie, pijnboompitjes en knoflook
Gehaktballetjes in tomaten-basilicumsaus
BIJLAGEN
Aardappelkroketjes & frites
Notenrijst met roergebakken groenten
Wit en bruin vloerbrood
Aïoli & kruidenboter
Olijventapenade & tomatensalsa
29½ p.p.
DESSERTBUFFET
Bloedsinaasappelbavarois met saus van Licor43
Chocoladeparfait met frambozensaus
Warme apfelstrüdel met boerenroomijs en vanillesaus
7,50 p.p.
MOGELIJKE UITBREIDINGEN
Warme beenham met honing-mosterdsaus
Runderlende met stroganoff- en champignonroomsaus
Geitenkaaslolly’s
Gegrilde gamba’s op een spiesje
Spare ribs
Kipsaté
5,50 p.p. per gerecht