Diner
bites
BROOD KRUIDENBOTER
brood aïoli
Tomatentapenade | Kruidenboter | Gemarineerde Olijven 
Serranoham
Toast | Knoflook | Tomaat | Olijfolie
6
small starters
Carpaccio 
Rode Ui | Rucola | Zongedroogde Tomaat | Geroosterde Pijnboompitten | Parmezaanse Kaas | Truffelmayonaise
‌MEDIUM   10¾     XL   17¾
Bao Bun eend
Teriyaki | Sesam | Limoen | Wakamémayonaise
Tonijn
Tartaar | Crispy Rice | Wasabimayonaise
Vitello Tonato
Kalfsmuis | Tonijnschuim | Gefrituurde Kappertjes | Rode Szechuanpeper
STEAKTARTAAR
Bieslook | Sjalot | Kappertjes | Cornichon | Olijfolie | Worchestersaus | Mosterd 
biet
Gepofte Rode Biet | Geitenkaas | Tijm | Honing (vegan) 
WEKELIJKS WISSELENDE SOEP
dagprijs
classics
saté van kip
Zoetzure Komkommer | Kroepoek | Gefrituurde Uitjes | Pindasaus
20
spare ribs sweet of spicy
Knoflooksaus
20½
Kippendijen van de BBQ
Chimichurri
19½
Onze classics worden met frites en home-made slaw geserveerd.
burgers
flow
Spek | Tomaat | Cheddar | Rode Ui
14½
dirty flowburger
Spek | Tomaat | Cheddar | Rode Ui | Pulled Pork
17½
DUBBELE BEEFBURGER
Dubbel Spek | Tomaat | Cheddar | Brie | Roquefort | Rode Ui
19½
bavette steak sandwich
Chimichurri | Sla | Tomaat | Cheddar Kaassaus | Rode Ui 
22½
Crunchy chicken
Sla | Tomaat | Rode ui | Cornichons | Cheddar Kaassaus
15½
pulled pork sweet of spicy
Tomaat | Bbq saus | Home-made slaw
15½
Pompoen Burger
Sla | Tomaat | Rode Ui | Srirachmayonaise (vega maar kan ook vegan) 
16½
Al onze burgers worden geserveerd op een briochebol met frites & Flowdip. 

‌Wij serveren onze beefburgers graag medium. Mocht je het anders willen dan horen we het graag.

‌Wil je  blauwaderkaas op jouw burger in plaats van cheddar dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
steaks
De smaak van onze steaks komt ‘medium-rare’ bereid op onze houtskooloven het best tot zijn recht.
bavette
Chimichurri
22½
rib-eye  
Chimichurri
26½
kogelbiefstuk
Gebakken Champignons | Spek | Ui
23
t-bone steak 
Kruidenboter | 500 gram
31½
côte de boeuf 
Dry Aged | 450 gram | Saus naar Keuze
32½
KNOFLOOKCHAMPIGNONS | PETERSELIE
PEPERsaus
2
chimichurri
2
CHAMPIGNON ROOMSAUS
2
GEBAKKEN UI | SPEK | CHAMPIGNONS
2
Kruidenboter
Alle steaks worden geserveerd met frites of gepofte aardappel & salade

‌Dry aged rundvlees wordt gedurende enkele weken droog gerijpt aan het bot waardoor een intense smaak ontstaat.
to share
platter 
2 Beef Sliders | 2 Pulled Pork Sliders | Spare Ribs | Bavette Steak | Geroosterde Roseval | Home-made slaw  Knoflooksaus
46
CôTE DE BOEUF
850 gram aan het Bot Geroosterd | Aan Tafel Getrancheerd | Gepofte Aardappel | Geroosterde Roseval                Groene Asperges | Saus naar Keuze
69
vis
zeebaars
Heel | Citroen | Verse Kruiden | Chimichurri | Frites
22½
BBQ vispannetje
Zalm | Kabeljauw | Gamba's | Seizoensgroenten | Geroosterde Roseval | Cherrytomaat | Rode Ui | Aïoli
24½
vegetarisch
Curry
Kikkererwten | Broccoli | Paprika | Courgette | Basmatirijst | Naanbrood (vegan)
18
side dishes
geroosterde roseval
Rozemarijn | Olijfolie | Knoflook 
groene asperges
GEPOFTE AARDAPPEL
Sour Cream | Bosui | Bacon
TEMPURA BROCCOLI
Sesamzaad | Oestersaus
4
gekruide frites
Truffelmayonaise | Parmezaanse Kaas
6
sweet spicy frites
Zoete Aardappel | Srirachamayonaise | Spaanse Peper | Bosui | Limoen
Loaded Frites
Pulled Pork | Tomaat | Bosui | Cheddar Kaassaus | Srirachamayonaise
10
salades
Carpaccio
Rode ui | Rucola | Zongedroogde Tomaat | Geroosterde Pijnboompitten | Parmezaanse Kaas | Truffelmayonaise
17½
geitenkaas
Cherrytomaat  | Appel | Pistachenoten | Knoflookcrostini
17½
small desserts
Tiramisu
Bokkepootjes | Mascarpone | Hazelnoot
Panna cotta
Witte Chocolade | Pure Chocolade | Gemarineerde Bosvruchten
dame blanche 
2 bollen Vanille Roomijs | Chocoladesaus | Slagroom
cheesecake
Witte Chocolade | Karamelsaus | Frambozensorbetijs
espresso martini
Abolut Vanilia | Kahlúa | Espresso
9
Heeft u een voedselallergie? Vertel het ons of vraag naar onze allergenenkaart!
‌ONZE KEUKEN IS GEOPEND VAN 10.30 TOT 21.30 UUR
‌-
DE LUNCHKAART SERVEREN WIJ VAN 10.30 TOT 17.00 UUR
‌-
DE DINERKAART SERVEREN WIJ VAN 17.00 TOT 21.30 UUR
‌-
‌LATE EVENING MENU TOT EEN UUR VOOR SLUITINGSTIJD
Stadscafé Flow  |  Beatrixstraat 62  |  1781 EP Den Helder  |  0223 - 747800  |  info@stadscafeflow.nl