Diner
bites
BROOD KRUIDENBOTER
brood aïoli
Tomatentapenade | Kruidenboter | Gemarineerde Olijven 
8
Serranoham
Toast | Knoflook | Tomaat | Olijfolie
small starters
Carpaccio 
Rode Ui | Rucola | Zongedroogde Tomaat | Geroosterde Pijnboompitten | Parmezaanse Kaas Truffelmayonaise
‌MEDIUM   10     XL   17
langzaam gegaard buikspek
Gamba | Sesamcracker | Hoisinmayonaise
6
Sticky Chicken
5 Spices Chilisaus | Noodles | Taugé
5
Pittige knoflookgarnalen 
Rode Peper | Bosui | Toast
6
STEAKTARTAAR
Five Spice | Pinda | Mago-gel‌
‌MEDIUM    11 
paddenstoelen tartaar 
Miso | Gemberthee | Koranderdip (vegan)
5
WEKELIJKS WISSELENDE SOEP
dagprijs
burgers
flow
Spek | Tomaat | Cheddar | Rode Ui
12½
DUBBELE BEEFBURGER
Dubbel Spek | Tomaat | Cheddar | Brie | Roquefort | Rode Ui
16½
bavette steak sandwich
Chimichurri | Tomaat | Cheddar | Rode Ui 
16½
Crunchy chicken
Baby gem | Rode ui | Tomaat | Cornichon | Cheddar | Truffelmayonaise
12½
pulled pork sweet of spicy
Tomaat | Bbq saus | Home-made slaw
12½
pulled salmon
Guacamole | Sour Cream | Sla
16½
veggie
Paddenstoelen | Kievitsbonen | Tomaat | Rode Ui | Knoflookdip | Avocado
12½
Al onze burgers worden geserveerd op een briochebol met frites & Flowdip. 

‌Wij serveren onze beefburgers graag medium. Mocht je het anders willen dan horen we het graag.

‌Wil je  blauwaderkaas op jouw burger in plaats van cheddar dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
steaks
De smaak van onze steaks komt ‘medium-rare’ bereid op onze houtskooloven het best tot zijn recht.
bavette
Knoflooksaus 
20
rib-eye  
Chimichurri
24½
kogelbiefstuk
Gebakken Champignons | Spek | Ui
20
t-bone steak 
Kruidenboter | 500 gram
29
cote de boeuf 
Dry Aged | 450 gram | Saus naar Keuze
29½
cote de boeuf xxl 
Dry Aged | 850 gram | Saus naar Keuze
56
KNOFLOOKCHAMPIGNONS | PETERSELIE
PEPERJUS
1
chimichurri
CHAMPIGNON ROOMSAUS
GEBAKKEN UI | SPEK | CHAMPIGNONS
Kruidenboter
1
Alle steaks worden geserveerd met frites of gepofte aardappel & salade

‌Dry aged rundvlees wordt gedurende enkele weken droog gerijpt aan het bot waardoor een intense smaak ontstaat.
salades
Carpaccio
Rode ui | Rucola | Zongedroogde Tomaat | Geroosterde Pijnboompitten | Parmezaanse Kaas Truffelmayonaise
14½
Geitenkaas
Gekarameliseerde Walnoten | Bacon | Cherrytomaatjes | Basamico (kan vega)
16
side dishes
FUNKY SWEET POTATO
Knoflook | Peterselie
geroosterde groenten
GEPOFTE AARDAPPEL
Sour Cream | Bosui | Bacon
gekruide frites
Truffelmayonaise | Parmezaanse Kaas
TEMPURA BROCCOLI
Sesamzaad | Oestersaus
classics
saté van kip
Zoetzure Komkommer | Kroepoek | Gefrituurde Uitjes | Pindasaus
17¾
spare ribs sweet of spicy
Knoflooksaus
18¾
road kill chicken
Chimichurri
19
Onze classics worden met frites en home-made slaw geserveerd.
to share
platter 
2 Beef Sliders | 2 Pulled Pork Sliders | Spare Ribs | Bavette Steak | Funky Sweet Potato | Gepofte Aardappel Home-made slaw | Knoflooksaus
42½
CoTE DE BOEUF
850 gram aan het Bot Geroosterd | Aan Tafel Getrancheerd | Geroosterde Groenten | Funky Sweet Potato Gepofte Aardappel | Saus naar Keuze
65
vis
gebakken  zalm
Gegrilde Bospeen | Gepofte Aardappel | Peper Beurre Blanc
20½
GEGRILDE tonijn van de bbq
Groentespies | Zoete Aardappelsalade | Wasabimayonaise
24½
vegetarisch
Pompoen stoofpot
Pruimen | Kaneel | Kikkererwten | Linzensalade (vegan)
15
small desserts
cherry & chocolate
Kersen | Pure Chocolade | Kersenstroop | Pistache ijs
5
Meringue
Zwitserse Room | Bosvruchten
5
dame blanche 
2 bollen Vanille Roomijs | Chocoladesaus | Slagroom
5
cheesecake
Witte Chocolade | Karamelsaus | Frambozensorbetijs
5
Frozen raspberry
Heerlijke cocktail bij onze cheesecake!
6
Heeft u een voedselallergie? Vertel het ons of vraag naar onze allergenenkaart!
‌ONZE KEUKEN IS GEOPEND VAN 10.30 TOT 21.30 UUR
‌-
DE LUNCHKAART SERVEREN WIJ VAN 10.30 TOT 17.00 UUR
‌-
DE DINERKAART SERVEREN WIJ VAN 17.00 TOT 21.30 UUR
‌-
‌LATE EVENING MENU TOT EEN UUR VOOR SLUITINGSTIJD
Stadscafé Flow  |  Beatrixstraat 62  |  1781 EP Den Helder  |  0223 - 747800  |  info@stadscafeflow.nl