Diner
bites
BROOD KRUIDENBOTER
6
brood aïoli
Tomatentapenade | Kruidenboter | Gemarineerde Olijven | Aïoli
Oester
Rauw | Rode wijnazijn | Sjalotje
oester gegratineerd
Gegratineerd in X-oven | Jonge & Gruyère kaas 
small starters
Carpaccio 
Rode Ui | Rucola | Zongedroogde Tomaat | Geroosterde Pijnboompitten | Parmezaanse Kaas | Truffelmayonaise
‌MEDIUM   10¾     XL   17¾
Gerookte Eend
Polenta | Geraspte Eendenlever | Vijgenjam
zalm 
Licht geschroeid | Nori Tempura | Srirachamayonaise
Quiche
Geitenkaas | Rode Uicompote | Honing
Coquille
Ceviche | Yuzu | Chilivlokken | Kaviaar 
8
Gyoza
Shiitake | Gember | Ponzu (vegan) 
WEKELIJKS WISSELENDE SOEP
dagprijs
classics
saté van kip
Zoetzure Komkommer | Kroepoek | Gefrituurde Uitjes | Pindasaus
20
spare ribs sweet of spicy
Knoflooksaus
21½
Kippendijen van de BBQ
Chimichurri
20½
Onze classics worden met frites en home-made slaw geserveerd.
burgers
flow
Spek | Tomaat | Cheddar | Rode Ui
15¼
dirty flowburger
Spek | Tomaat | Cheddar | Rode Ui | Pulled Pork
19
DUBBELE BEEFBURGER
Dubbel Spek | Tomaat | Cheddar | Brie | Roquefort | Rode Ui
20
bavette steak sandwich
Chimichurri | Sla | Tomaat | Cheddar Kaassaus | Rode Ui 
24½
Crunchy chicken
Sla | Tomaat | Rode ui | Cornichons | Cheddar Kaassaus
16
pulled pork sweet of spicy
Tomaat | Bbq saus | Home-made slaw
16¼
linzen & kikkererwten Burger
Sla | Tomaat | Komkommer | Bosui Salsa | Sesambol | Mayonaise (vegan) 
16½
Al onze burgers worden geserveerd op een briochebol met frites & Flowdip. 

‌Wij serveren onze beefburgers graag medium. Mocht je het anders willen dan horen we het graag.

‌Wil je  blauwaderkaas op jouw burger in plaats van cheddar dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
steaks
De smaak van onze steaks komt ‘medium-rare’ bereid op onze houtskooloven het best tot zijn recht.
kogelbiefstuk
Gebakken Champignons | Spek | Ui
24
rib-eye  
Chimichurri
26½
t-bone steak 
Kruidenboter | 500 gram
32½
bavette
Chimichurri
24½
côte de boeuf 
Dry Aged | 450 gram | Saus naar Keuze
32½
KNOFLOOKCHAMPIGNONS | PETERSELIE
3
PEPERsaus
2
chimichurri
2
CHAMPIGNON ROOMSAUS
2
GEBAKKEN UI | SPEK | CHAMPIGNONS
3
Kruidenboter
Alle steaks worden geserveerd met frites of gepofte aardappel & salade

‌Dry aged rundvlees wordt gedurende enkele weken droog gerijpt aan het bot waardoor een intense smaak ontstaat.
to share
platter 
2 Beef Sliders | 2 Pulled Pork Sliders | Spare Ribs | Bavette Steak | Geroosterde Roseval | Groene Asperges 
‌Home-made slaw | Knoflooksaus
48
CôTE DE BOEUF
850 gram aan het Bot Geroosterd | Aan Tafel Getrancheerd | Gepofte Aardappel | Geroosterde Roseval                Groene Asperges | Saus naar Keuze
69
vis
BBQ vispannetje
Zalm | Kabeljauw | Gamba's | Seizoensgroenten | Geroosterde Roseval | Cherrytomaat | Rode Ui | Aïoli
24½
thaise curry
Zalm | Kokos | Kaffirlimoen | Pandanrijst
24
vegetarisch
Knolselderij
Uit de X-oven | Romescosaus | Zoete Aardappelfrites | Aïoli (vegan)
18
side dishes
geroosterde roseval
Rozemarijn | Olijfolie | Knoflook 
groene asperges
GEPOFTE AARDAPPEL
Sour Cream | Bosui | Bacon
geroosterde groenten
Groene Asperges | Cherrytomaatjes | Courgette | Pesto
gekruide frites
Truffelmayonaise | Parmezaanse Kaas
sweet spicy frites
Zoete Aardappel | Srirachamayonaise | Spaanse Peper | Bosui | Limoen
Loaded Frites
Pulled Pork | Tomaat | Bosui | Cheddar Kaassaus | Srirachamayonaise
10
salades
Carpaccio
Rode Ui | Rucola | Zongedroogde Tomaat | Geroosterde Pijnboompitten | Parmezaanse Kaas | Truffelmayonaise 
16½
geitenkaas
Sla | Komkommer | Cherrytomaat | Appel | Spek | Hazelnootjes | Vijgenjam (kan ook vega)
17½
small desserts
Chocolade Brownie
Chocolade Roomijs | Vanille Saus
6
Honing Panna Cotta
Honingraat Toffee | Pistache IJs
6
Krokante Soesjes
Chocolademousse | Gekarameliseerde Banaan
6
cheesecake
Witte Chocolade | Karamelsaus | Frambozensorbetijs
espresso martini
Abolut Vanilia | Kahlúa | Espresso
9
Heeft u een voedselallergie? Vertel het ons of vraag naar onze allergenenkaart!
‌ONZE KEUKEN IS GEOPEND VAN 10.30 TOT 21.30 UUR
‌-
DE LUNCHKAART SERVEREN WIJ VAN 10.30 TOT 17.00 UUR
‌-
DE DINERKAART SERVEREN WIJ VAN 17.00 TOT 21.30 UUR
‌-
‌LATE EVENING MENU TOT EEN UUR VOOR SLUITINGSTIJD
Stadscafé Flow  |  Beatrixstraat 62  |  1781 EP Den Helder  |  0223 - 747800  |  info@stadscafeflow.nl