Diner
bites
brood
kruidenboter
brood & aïoli
tomatentapenade | worst (tonijnsalade + 2½)
Serranoham
toast | tomaat | knoflook | olijfolie
gemarineerde olijven
small starters
Gerookte aardappelsoep
spek | kruiden
Carpaccio
rode ui | rucola | zongedroogde tomaat | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise
Steak tartaar
cornichon | truffelmayonaise | croûtons       
gebakken rouleau
gamba| wasabimayonaise | foreleitjes | sesam 
tostada pulled duck
limoen | avaocado | tomaat 
spinazie blini's
tomatentartaar | zoet-zure biet (gerookte zalm +1)  
salades
gerookte zalm
komkommer | tomaat | croûtons | forel eitjes | citroenmayonaise 
15
Carpaccio
rode ui | rucola | zongedroogde tomaat | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise
14¼
geitenkaas
appel | rozijnen | walnoten | tomaat | komkommer | mesclun
13
beef
ui | champignon | soja | taugé | cashewnoten | sesam | gember 
14¼
burgers
flowburger
rund | spek | tomaat | cheddar | rode ui 
11
dubbele beefburger
rund | dubbel spek | tomaat | cheddar | brie | roquefort| rode ui
16
bavette steak sandwich
chimichurri | tomaat | rode ui | cheddar
16
pulled chicken
cornichon | rode ui | srirachamayonaise 
11
pulled pork
tomaat | bbq saus | coleslaw 
11
pulled salmon
guacamole | sour cream 
16
veggie burger
Linzen | champignon | ui | geitenkaas | gegrilde groenten 
11
Al onze burgers worden geserveerd op een briochebol met frites & Flowdip. 
‌Wij serveren onze beefburgers graag medium. Mocht u het anders wensen dan horen we het graag.

‌Wilt u blauwaderkaas op uw burger in plaats van cheddar of een meergranen bol i.p.v. een briochebol dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
steaks
De smaak van onze steaks komt ‘medium-rare’ 
‌bereid op onze houtskooloven het best tot zijn recht.
bavette
200 gram
18
rib-eye 
250 gram
23
kogelbiefstuk
200 gram
18
hertenbiefstuk
180 gram
22½
t-bone steak
500 gram | saus naar keuze
28
cotes de boeuf dry aged
450 gram | saus naar keuze
28
cotes de boeuf xxl dry aged
850 gram | saus naar keuze
53½
knofloook champignons
peperjus
1
chimmichuri
knoflooksaus
champignon roomsaus
Alle steaks worden geserveerd met frites of gepofte aardappel & coleslaw

‌Dry aged rundvlees wordt gedurende enkele weken droog gerijpt aan het bot waardoor een intense smaak ontstaat.
side dishes
funky sweet patato
geroosterde groenten
courgette| wortel | puntparika
peterselie krieltjes
 appel | rozijnen | walnoten | tomaat | komkommer | mesclun
3
gepofte aardappel
sour cream | bosui | bacon
gerkuide frites
truffelmayonaise | Parmezaanse kaas
classics
saté van kip
zoetzure komkommer | pindasaus 
17
spare ribs sweet of spicy
knoflooksaus
18
Onze classics worden met frites en salade geserveerd.
to share
platter 
2 beef sliders | 2 pulled pork sliders | spare ribs | bavette steak | funky sweet potato | gepofte aardappel | coleslaw | knoflooksaus 
36
cotes de boeuf 850 gram aan tafel getrancheerd
geroosterde groenten | funky sweet potato | gepofte aardappel | saus naar keuze
64
vis
gegrilde zalm
aardappelbeignets | pittige pompoencrème | chorizo-olie
19½
kabeljauw
Pata Negra | parelgort | saffraansaus  
18½
vegetarisch
oosterse pasta
gebakken bospaddenstoelen | wortel | rode ui | koriander | knoflookbrood | gember-soja-knoflooksaus 
15
small desserts
tompouce
speculaas-perenmousse | kaneel roomijs
cheesecake
witte chocolade | karamelsaus | frambozensorbetijs
appel crème brûlée 
gekarameliseerde appel | boerenjongens
dame blanche 
2 bollen vanille roomijs | chocoladesaus | slagroom
smoked chocolate brownie
Zwitserse room | gezouten karamel
5
Heeft u een voedselallergie? Vertel het ons of vraag naar onze allergenenkaart!
‌ONZE KEUKEN IS GEOPEND VAN 10.00 TOT 21.30 UUR
‌-
DE LUNCHKAART SERVEREN WIJ VAN 10.00 TOT 17.00 UUR
‌-
DE DINERKAART SERVEREN WIJ VAN 17.00 TOT 21.30 UUR
‌-
‌LATE EVENING MENU TOT EEN UUR VOOR SLUITINGSTIJD
Stadscafé Flow  |  Beatrixstraat 62  |  1781 EP Den Helder  |  0223 - 747800  |  info@stadscafeflow.nl