Diner
bites
BROOD KRUIDENBOTER
6
brood aïoli
Tomatentapenade | Kruidenboter | Gemarineerde Olijven | Aïoli
Oester 
Rauw | Rode wijnazijn | Sjalotje
4
oester oosters
Rode Peper | Lente-ui | Sesam 
4
oester Plate
6 stuks Divers Garnituur
22
small starters
Carpaccio 
Rode Ui | Rucola | Zongedroogde Tomaat | Geroosterde Pijnboompitten | Parmezaanse Kaas | Truffelmayonaise
‌MEDIUM   10¾     XL   17¾
kip
Kokos | Gember | Pindadip | Cassave
zalm 
Warm gerookt | Taco | Avocado | Chilisaus
Sticky Bloemkool
Bao Bun | Zoetzure Wortel | Rode Ui | Komkommer (vegan)
Tonijn
Tartaar | Kimchi | Wasabimayonaise 
8
Gyoza
Gamba | Hoisinmayonaise |  Sojadip 
WEKELIJKS WISSELENDE SOEP
dagprijs
classics
saté van kip
Zoetzure Komkommer | Kroepoek | Gefrituurde Uitjes | Pindasaus
20½
spare ribs sweet of spicy
Knoflooksaus
22
Kippendijen van de BBQ
Chimichurri
22
Onze classics worden met frites en home-made slaw geserveerd.
burgers
flow
Spek | Tomaat | Cheddar | Rode Ui
16½
dirty flowburger
Spek | Tomaat | Cheddar | Rode Ui | Pulled Pork
20
DUBBELE BEEFBURGER
Dubbel Spek | Tomaat | Cheddar | Brie | Roquefort | Rode Ui
21
bavette steak sandwich
Chimichurri | Sla | Tomaat | Cheddar Kaassaus | Rode Ui 
26
Crunchy chicken
Sla | Tomaat | Rode ui | Augurk | Cheddar Kaassaus
17
pulled pork sweet of spicy
Tomaat | Bbq saus | Home-made slaw
17½
vegan groentenBurger
Sla | Tomaat | Komkommer | Augurk | Gefrituurde Ui | Jalapeño | Chilisalsa 
17½
Al onze burgers worden geserveerd op een briochebol met frites & Flowdip. 

‌Wij serveren onze beefburgers graag medium. Mocht je het anders willen dan horen we het graag.

‌Wil je  blauwaderkaas op jouw burger in plaats van cheddar dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
steaks
De smaak van onze steaks komt ‘medium-rare’ bereid op onze houtskooloven het best tot zijn recht.
kogelbiefstuk
Gebakken Champignons | Spek | Ui
24¾
rib-eye  
Chimichurri
27½
t-bone steak 
Kruidenboter | 500 gram
32½
bavette
Chimichurri
26
côte de boeuf 
Dry Aged | 450 gram | Saus naar Keuze
34
KNOFLOOKCHAMPIGNONS | PETERSELIE
3
PEPERsaus
2
chimichurri
2
CHAMPIGNON ROOMSAUS
2
GEBAKKEN UI | SPEK | CHAMPIGNONS
3
Kruidenboter
Alle steaks worden geserveerd met frites of gepofte aardappel & salade

‌Dry aged rundvlees wordt gedurende enkele weken droog gerijpt aan het bot waardoor een intense smaak ontstaat.
to share
platter 
2 Beef Sliders | 2 Pulled Pork Sliders | Spare Ribs | Bavette Steak | Krieltjes in Knoflookboter en Peterselie 
‌Corn Ribs | Limoen | Jalapeño | Koriander | ‌Home-made slaw | Knoflooksaus
49
CôTE DE BOEUF
850 gram aan het Bot Geroosterd | Aan Tafel Getrancheerd | Gepofte Aardappel | Krieltjes in Knoflookboter en Peterselie | Corn Ribs | Limoen | Jalapeño | Koriander | Saus naar Keuze
72
vis
BBQ vispannetje
Zalm | Kabeljauw | Gamba's | Krieltjes in Knoflookboter | Cherrytomaat | Rode Ui | Aïoli
25
Tonijn
 Krieltjes in Knoflookboter | Salsa | Maïs | Rode Peper | Lente-Ui | Taugé
27
vegetarisch
Aubergine
Courgette | Pecannoten | Trostomaat | Quinoa | Tzaziki | Houtskool geroosterd (vegan)
18
side dishes
Corn ribs
Limoen | Jalepeño | Koriander
6
geroosterde Courgette
Pijnboompitten | Tomaat | Parmezaanse Kaas
5
Krieltjes
Knoflookboter | Peterselie
4
GEPOFTE AARDAPPEL
Sour Cream | Kaassaus | Rode Ui
gekruide frites
Truffelmayonaise | Parmezaanse Kaas
spicy frites
Pittige Kruiden | Srirachamayonaise | Spaanse Peper | Bosui | Limoen
Loaded Frites
Pulled Pork | Tomaat | Bosui | Cheddar Kaassaus | Srirachamayonaise
10
salades
Carpaccio
Rode Ui | Rucola | Zongedroogde Tomaat | Geroosterde Pijnboompitten | Parmezaanse Kaas | Truffelmayonaise 
17½
Niçoise
Sla | Komkommer | Tomaat | Aardappel | Rode Ui | Tonijn | Ansjovis | Frambozendressing 
19
small desserts
Chocolade Brownie
Chocolade Roomijs | Vanille Saus
6
pASSIEVRUCHTEN CHEESECAKE
Mango | Sorbetijs (vegan)
6
Hangop
Peer | Oreo Lolly | Vanille Roomijs
6
cheesecake
Witte Chocolade | Karamelsaus | Frambozensorbetijs
6
espresso martini
Abolut Vanilia | Kahlúa | Espresso
9
Heeft u een voedselallergie? Vertel het ons of vraag naar onze allergenenkaart!
‌ONZE KEUKEN IS GEOPEND VAN 10.30 TOT 21.30 UUR
‌-
DE LUNCHKAART SERVEREN WIJ VAN 10.30 TOT 17.00 UUR
‌-
DE DINERKAART SERVEREN WIJ VAN 17.00 TOT 21.30 UUR
‌-
‌LATE EVENING MENU TOT EEN UUR VOOR SLUITINGSTIJD
Stadscafé Flow  |  Beatrixstraat 62  |  1781 EP Den Helder  |  0223 - 747800  |  info@stadscafeflow.nl